CS2 0

17.06.2024.

17:28

Posle 6 meseci u G2, nexa je prebačen na klupu

Nexa se rastaje sa NiKom i huNterom.

Autor: B92

B92
Posle 6 meseci u G2, nexa je prebačen na klupu
G2 Esports

Podeli:

G2 Esports je zvanično objavio da Nemanja ”nexa” Isaković više neće nastupati za njihov CS2 sastav. Srbin se pridružio ekipi u novembru 2023. godine nakon što je napustio OG.

Nemanja je na IEM Dallasu pomogao G2-u da se domogne svoje prve titule u 2024. godini. Rasmus “⁠HooXi⁠” Nilsen je propustio ovaj događaj, zbog čega je G2 morao da se prilagodi. Organizacija je dovela izmenu u vidu Džejka ”Stewie2K” Jipa, dok je Nikola ”NiKo” Kovač prešao na poziciju IGL-a.

Uprkos ovom uspešnom rezultatu, čini se da G2 nije bio zadovoljan nexinom igrom. Nedavno BLAST Premier Spring Finale je sigurno imalo uticaja, pošto ekipa nije uspela da izađe grupne faze.

Ruski CS2 insajder Aleksej ”OverDrive” Birjukov je prošle nedelje prokomentarisao izveštaj u kome se tvrdi da će G2 Esports uskoro dovesti Maria ”malbsMd” Samajou. OverDrive je potvrdio ovu glasinu, rekavši da će malbsMd zameniti Isakovića, i da će HooXi takođe potencijalno biti uklonjen iz sastava. Verujemo da će organizacija najaviti nexinu zamenu tokom letnje pauze.

Nexa se takođe oglasio na socijalnim mrežama, rekavši da aktivno traži novi tim.

G2 ćemo sledeći put gledati na Esports World Kupu u julu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: