Nova vest
Fudbal 95

17.6.2024.

17:55

"Orlovi" na tapetu UEFA – pokrenut disciplinski postupak protiv Srbije!

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Srbije nakon duela s Engleskom, objavljeno je na sajtu krovne organizacije evropskog fudbala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Srbija se tereti za sledeće stvari: ubacivanje predmeta na teren i prenošenje provokativnih poruka neprimerenih za sportski događaj. 

"Disciplinski postupak pokrenut je protiv Fudbalskog saveza Srbije u skladu sa članom 55 disciplinskog pravilnika, a sve nakon meča odigranog između Srbije i Engleske.

FSS se tereti po sledećim tačkama: 

- zbog ubacivanja predmeta u teren

- prenošenja provokativne poruke neprimerene sportskom događaju.

Očekuje se da UEFA blagovremeno donese odluku. Takođe, UEFA etički odbor i disciplinski inspektor pokrenuće istragu koja se tiče navodnog diskriminacionog ponašanja, a o tome će javnost obavestiti naknadno", navodi se na sajtu UEFA.

Podeli:

Komentari 95

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

6 d

Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

6 h

Novo Sport Video Menu