Ponedeljak, 18.08.2014.

17:01

Muž pucao u nju, ne daju joj razvod

Profesorku zaječarske Gimnazije Branu Kostić je muž pokušao da ubije pre pola godine, ali ona zbog proceduralnih stvari još ne može da se razvede.

Izvor: B92

Default images

Zahtev za raskid braka podnela je u januaru, a uprkos tome što je mesec dana kasnije suprug pokušao da ubije i nju i sebe, do danas su odložena sva ročišta.

Prvo ročište je, kako kaže, opravdano odloženo, jer je njen suprug Budimir bio životno ugrožen i nije mogao da mu prisustvuje. Međutim, za sva ostala Brana tvrdi da posle svega šta joj se dogodilo nema opravdanja.

Osim što i formalno ne želi da bude više u braku sa čovekom koji je pucao u nju, Brana bez pravosnažne presude o razvodu braka ne može da ostvari ni druga prava.

Kaže da je ogorčena na provusđe i da je čudi i to što, osim što još nije uspela da se razvede, ni suđenje njenom suprugu Budimiru, protiv kojeg je više tužilaštvo u Zaječaru podiglo optužnicu za pokušaj ubistva 27. narta, još nije počelo.

Opširnije u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: