Sreda, 05.09.2007.

21:48

Pavarotijevo stanje pogoršano

Zdravstveno stanje Lučana Pavarotija (71) se pogoršalo, prema nekim izvorima on je bez svesti a i bubrezi su mu otkazali.

Izvor: Tanjug

Default images

Televizijska stanica E' TV Uno iz Modene, rodnog grada slavnog tenora, javila je, ne navodeći svoje izvore, da je Pavaroti bez svesti i da mu bubrezi ne funkcionišu, prenele su večeras svetske agencije.

Italijanska novinska agencija AGI je saopštila, takodje ne navodeći izvore, da je Pavaroti u "veoma teškom stanju" jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Pavaroti je jula 2006. operisao rak pankreasa. Trenutno se nalazi u svom domu pod nadzorom lekara iz bolnice u Modeni, što je portparol bolnice potvrdio, odbijajući da kaže nešto više.

Pavaroti je sredinom avgusta u bolnici rodnog grada proveo više od dve nedelje zbog ispitivanja i lečenja. Odatle je otpušten 25. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: