Čanak pred sudijom 19. oktobra

Nenad Čanak, lider LSV, imaće priliku 19. oktobra da ispriča svoju verziju incidenta u kojem je 23. septembra, pretukao Beograđanina Pavla Lešanovića.

Izvor: Veèernje novosti

Sreda, 03.10.2012.

21:30

Default images

Poziv za saslušanje, potvrđeno je "Novostima", upućen je Čanku, ali i svim svedocima iz Novog Sada.

Posle lidera LSV, koji se tereti za nasilničko ponašanje, biće saslušani: vlasnik kafane Danilo Ikodinović, konobari, muzičari, pojedini gosti, dvojica članova političarevog obezbeđenja i Sara Čanak (21), koju je, kako tvrdi njen stric Nenad, Lešanović te večeri za kafanskim stolom - "zlostavljao".

"Moj klijent će se sasvim sigurno odazvati na sudski poziv, koji nam još nije stigao, ali čujemo da je datum saslušanja određen", rekao je "Novositima" Čankov advokat Milan Đukić.

Zanimljivo je da se akteri incidenta koji je danima bio u žiži naše javnosti neće imati priliku da se sretnu tog dana u sudnici. Lešanović (47), inače vlasnik jednog beogradskog auto-servisa, njegov vozač i svedoci koje je on predložio, a koji imaju prebivalište u Beogradu, svoje iskaze istražnom sudiji u Novom Sadu daće 25. oktobra.

Lešanovićev advokat Goran Petronijević za "Novosti" je u sredu kazao da će novosadskom tužilaštvu i sudu narednih dana dostaviti novu lekarsku dokumentaciju sa svim kvalifikacijama i posledicama. Po njegovim rečima, zasada neće podnositi privatnu tužbu protiv Čanka. Sačekaće da vidi u kom pravcu će se odvijati proces u Novom Sadu.

Petronijević dodaje da ima indicija da su dvojica muškaraca čiji identitet tek treba da bude utvrđen, a koji su na parkingu pred kafanom, zajedno sa Čankom pretukli Lešanovića, zapravo pripadnici JSO. Lider LSV je, naime, tvrdio da nema telohranitelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: