Prijem za maturante na Belom dvoru

Princ Aleksandar Karađorđević uručio je nagrade za 500 najboljih maturanata iz svih srednjih škola u Srbiji, za koje je u Belom dvoru organizovan prijem.

Izvor: B92

Utorak, 26.06.2012.

20:28

Default images

Kako je navedeno u saopštenju iz kabineta Karađorđevića, princ Aleksandar se zahvalio Eurobanci EFG na sponzorstvu događaja i čestitao svim nagrađenim maturantima na velikom uspehu koji su postigli.

"Vaše dalje školovanje je najveći prioritet ove države i svih nas. Fondacija za obrazovanje će nastaviti i ubuduće da pomaže najbolje učenike i studente kako bi postali vrhunski stručnjaci, kakve ova zemlja i zaslužuje", rekao je Aleksandar Karađorđević.

Prorektor za nastavu Beogradskog Univerziteta Neda Bokan poželela je dobrodošlicu najboljim maturantima na beogradski i ostale univerzitete u Srbiji i poželela im sreću u daljem školovanju.

Prijemu je prisustvovao i ministar kulture, informisanja i informacionog društva Predrag Marković, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: