Izmene saobraćaja zbog Maratona

U Beogradu saobraćaj će se u nedelju odvijati po delimično izmenjenom režimu na trasi kojom će trčati učesnici 25. Beogradskog maratona.

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2011.

22:51

Default images

U noći između subote i nedelje, linije noćnog saobraćaja preko Terazija delimično će promeniti trase.

Noćne linije će sa Trga Republike saobraćati ulicama: Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom Kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjinom i preko Trga Slavija dalje redovnim trasama u oba smera.

Stajališta "Terazije" i "Beograđanka" biće privremeno ukinuta.

Vozila će stajati kod Skupštine, (stajalište "Pionirski park") i kod Londona. Stajalište "Trg Republike" biće izmešteno kod ZOIL-a "Dunav".

Tramvajske, trolejbuske i autobuske linije, u vreme održavanja Beogradskog maratona, biće delom izmenjene ili skraćene, a delom će se odvijati u redovnom režimu.

Precizne informacije o izmenama na svim trasama građani mogu naći na internet sajtu: www.gsp.rs ili dobiti na telefon: 011/3664040.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: