Petak, 11.03.2011.

20:43

Marković: Efikasnost najvažnija

Za rekonstruisanu Vladu Srbije najvažnije je da pokaže veći stepen efikasnosti, kaže za B92 ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Izvor: B92

Default images

On je rekao da je za novu Vladu najvažnije da pokaže veći stepen efikasnosti, jedinstva, u godini koja je za Srbiju posebno važna za kandidaturu za članstvo u EU.

"To je očigledno najvažniji cilj, uslovno rečeno istorijski cilj za državu Srbiju", rekao je Marković, gostujući u Vestima TV B92.

Ističući da će rekonstruisana Vlada imati dosad najmanji broj resora, Marković je naveo da će konačan bilans uštede biti poznat nakon završetka sistematizacije, koja prema njegovim rečima treba da se okonča u roku od 30 dana.

Akt o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta može da se uradi za jedan do dva dana, procedura traje jednu do dve nedelje, rekao je Marković, ocenivši da nisu tačne izjave opozicije da je reč o kozmetici i da neka ministarstva liče na konglomerate.

Celo gostovanje ministra Markovića možete pogledati u našem video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: