Aktuelno 0

23.05.2024.

15:19

Džeremi Rener još uvek trpi posledice stravične nesreće VIDEO

Džeremi Rener se prisetio svog iskustva sa seta serije "Mayor of Kingstown", na kojoj je radio nakon prošlogodišnje nesreće.

Izvor: B92.net

Džeremi Rener još uvek trpi posledice stravične nesreće VIDEO
Profimedia

Podeli:

Podsetimo, u januaru 2023. godine glumca je pregazio čistač za sneg težak oko 6.500 kilograma kada je pomagao svom sestriću. Reneru je slomljeno 38 kostiju i zadobio je tešku povredu grudnog koša.

Naime, on je u svom intervjuu za L. A.tajms priznao sa kakvim preprekama se borio tokom snimanja.

Popularni glumac igra glavnu ulogu u hit seriji "Mayor of Kingstown", moćnika iz fiktivnog grada Kingstauna u Mičigenu, u kojem uspeva samo zatvorska industrija. Serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti i daje snažan uvid u njegove pokušaje da uvede zakon i red u grad u kojem ništa od toga ne postoji.

Rener se vratio na set u januaru ove godine, kada je počelo snimanje treće sezone serije. Iako se uglavnom oporavio od povreda, snimanje je za njega bilo toliko iscrpljujuće da se dešavalo da u nekim trenucima zaspi na setu.

"Rekli bi: Akcija i samo bih zaspao. Shvatili smo da su me previše forsirali, da sam radio previše sati i dana zaredom. Spreman sam da učinim sve, ali ono što sam sposoban da uradim sasvim je druga stvar", rekao je glumac.

Dodao je da su mu producenti izašli u susret i promenili raspored snimanja, ali on nije mogao da se vraća kući u Kaliforniju jer su mu putovanja postala iscrpljujuća.

"Ponašaju se prema meni kao prema dečjem glumcu. Gradonačelnik Kingstauna sada je poput četrnaestogodišnjaka", našalio se Rener.

Treća sezona serije "Mayor of Kingstown" biće dostupna od 6. juna na striming servisu Sky Showtime.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: