Aktuelno 0

23.05.2024.

13:02

Mnogi su se ponadali da je ovo nova Mazda Miata FOTO

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija jednog automobila sakrivenog pod kamuflažom, koji na prvi pogled "opasno" liči na novu Mazdu Miatu.

Izvor: Indeks

Mnogi su se ponadali da je ovo nova Mazda Miata FOTO
Mazda

Podeli:

Trenutna generacija MX-5 stara je gotovo deceniju, ali ovo, na žalost mnogih entuzijasta, nije nova Miata. Zapravo, reč je o starom modelu koji se nalazi na Floridi, prema informacijama sa društvenih mreža.

Na prvi pogled, kamuflirani auto sugerše da se radi o prototipu, ali se ubrzo vidi da nije baš tako. Prvo, tu je spušten krov, što se retko vidi na testnim vozilima. 

Dalje, sedišta ne izgledaju baš kao da su fabrički ugrađena, a prema obrisima šoferke može se videti da je ovo prva ili druga generacijaMazde MX-5 Miate, piše sajt Motor1.

Korišćenje starijih modela kao testnih vozila za procenu novih pogonskih sklopova uobičajena je praksa među proizvođačima, ali to obično uključuje korišćenje modela trenutne generacije.

Miata je stara više od 30 godina, pa je krajnje neverovatno da bi Mazda išla toliko unazad kako bi testirala nešto novo.

Korisnik instagrama koji je objavio fotografiju, međutim, rekao je da je ona kružila po društvenim mrežama i prošle godine, i da je automobil modifikovan tako da izgleda kao spreman za test. Za ovu informaciju se pozvao na osobu koja poznaje vlasnika automobila. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: