Pronađena glava kod kontejnera

U Beogradu je u crnoj kesi kod kontejnera, u Buleb+varu kralja Aleksandra, pronađena odsečena muška glava.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2008.

18:29

Default images

Odsečenu mušku glavu mogli su da vide svi koji su se oko 15 časova zatekli u toj ulici kod broja 318. Kako nezvanično saznaje B92, kesa u kojoj je prvo bila glava stajala je pored šina nekoliko dana. Prema nepotvrđenim informacijama, nju je primetio slučajni prolaznik koji je taj slučaj umesto policiji prvo prijavio novinarima beogradskih redakcija.

Tek po dolasku novinara na mesto nesreće, ceo slučaj je prijavljen policiji.

Za sada se još ne zna kako je nastradao muškarac, ali policija pretpostavlja da je reč o ubistvu veoma oštrim predmetom.

Nešto ranije u Oblakovskoj ulici teško je ranjen Nebojša Dujović. Kako nezvanično saznaje B92, nepoznati napadač ga je ranio nakon kraće rasprave o prvenstvu prolaza u saobraćaju.

Svađa je završena tako što je vozač golfa parkirao svoj automobil pored puta i pištoljem pucao na Dujovića.

Vozač golfa, koji nije bio sam u automobilu, pobegao je s mesta nesreće, a Dujović je prebačen u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali da su mu noge teško povređene.

Prema poslednjim informacijama, on je ranjen u kuk i on je van životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: