"TELEKOM" I VLADA BEZ DOGOVORA, STRAJK SE NASTAVLJA

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2001.

15:35

Default images
Predstavnici pojedinih sindikata i rukovodstvo "Telekoma Srbija" nisu u sredu uvece postigli dogovor s Vladom Srbije, a povodom zahteva za ukidanje uredbe o zamrzavanju zarada u javnim preduzecima. U pregovorima nije ucestvovao Sindikat "Telekoma", izjavio je za B92 predsednik ovog sindikata Zoran Mrvaljevic, ali je naglasio da ce razgovori biti nastavljeni u cetvrtak i da ce i ovaj sindikat ucestvovati u pregovorima. Prema Mrvaljevicevim recima Sindikat "Telekoma" je od utorka u strajku i nece odstupiti od osnovnog zahteva, a to je ukidanje uredbe. Mrvaljevic kaze da strajk nece ometati gradjane da telefoniraju. “Mi samo necemo interevenisati na pojedinacne smetnje. Odrzacemo minimum procesa rada. Bolnice i ustanove od strateskog znacaja nece imati problema”, rekao je Mrvaljevic. Prema poslednjim informacijama, strajk upozorenja zakazali su istim povodom i sindikat radnika PTT "Srbija" i sindikat "Nezavisnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: