Srbija

Petak, 30.12.2022.

10:22

Vožnja "Pan vozom" besplatna do Božića

Vožnja "Pan vozom", koji će od 4. januara ponovo voziti na direktnoj liniji između Beograda i Pančeva, biti besplatna do Božića.

Izvor: Tanjug

Vožnja
Ilustracija: Dragan Mujan / Shutterstock.com

To je izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Posle 12 godina ponovo se uspostavlja "Pan voz" između Beograda i Pančeva.

Vesić je rekao da je i dok je obavljao funkciju zamenika gradonačelnika Beograda pokušavao da pronađe način kako da se BG voz produži do Pančeva, što nije bilo moguće, jer BG voz ide samo do Ovče, budući da svaka lokalna samouprava može da finansira voz samo na svojoj teritoriji.

Cena vozne karte će biti oko 120 dinara.

Objavljeno kada ponovo kreću vozovi na relaciji Beograd-Pančevo

Ministar je dodao da će voz saobraćati od Pančeva do samog Dunavskog koloseka, na 300 metara od Pančevačkog mosta, šest puta dnevno, odnosno tri puta u jutarnjem i tri puta u popodnevnom „špicu“.

Takođe, napomenuo je da će od leta biti više polazaka, jer će "Srbija voz“ dobiti nove garniture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: