Srbija

Ponedeljak, 27.08.2012.

10:33

"Naći ćemo pare za eksproprijaciju"

Svim građanima će za eksproprijaciju zemljišta biti isplaćen novac, kaže ministar građevinarstva Velimir Ilić.

Izvor: B92

Default images

U razgovoru za B92 Velimir Ilić kaže da je postignut dogovor da, dužinom autoputa prema Crnoj Gori, benzinske stanice otvori NIS. Ilić kaže i da su svi sporovi s ministrom Milutinom Mrkonjićem – rešeni.

"Veoma malo je isplaćeno, to je na ovom delu Ub - Lajkovac, u ostalom delu do Ljiga - počelo nešto sa isplatom. To je vrlo malo a kada se ne reše imovinsko-pravni odnosi, mi ne možemo da damo građevinsku dozvolu. Znači, moramo rešiti kroz rebalans budžeta deo eksproprijacije. Međutim, mi smo našli jedan dogovor sa NIS-om, ja sam mu dao predlog da otkupi pumpe pored autoputa, pošto je i država vlasnik NIS-a, to bi bilo najčistije i oni kažu da je ideja odlična", kaže Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

21 h

Podeli: