Aktuelno 6

10.05.2024.

10:50

Objavljen konačan redosled nastupa u finalu Evrovizije 2024: Ko je vaš favorit? ANKETA

Posle dve polufinalne večeri, objavljen je raspored pesama koje će biti izvedene u subotnjem finalu Pesme Evrovizije, koje se ove godine održava u Malmeu u Švedskoj.

Izvor: B92.net

Objavljen konačan redosled nastupa u finalu Evrovizije 2024: Ko je vaš favorit? ANKETA
EPA-EFE/Ida Marie Odgaard DENMARK OUT

Podeli:

Švedska će nastupiti prva, kao zemlja domaćin, što se jedino znalo i ranije. Odmah zatim sledi Ukrajina, dok će naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" nastupiti pod rednim brojem 16.

Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja koji je favorit za pobedu, nastupiće kao 23. takmičar.

Ono što je zanimljivo jeste da se nakon sinoćnjeg nastupa Izrael popeo na kladionicama. Njihova predstavnica Eden Golan sa pesmom "Hurricane" nastupiće pod rednim brojem 6, a njene šanse za pobedu su sa procentom 17, dok je takođe jedan od favorita, Švajcarac Nemo, pao na treće mesto na kladionicama sa 13 posto.

Podsećamo, u finalu će glasanje biti drugačije. U prve dve polufinalne večeri odlučivala je samo publika, dok će žiri imati svoju ulogu u velikom finalu.

loader

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: