Film/TV 13

09.05.2024.

20:18

Stiže novi "Gospodar prstenova"

Warner Bros. je najavio da stiže novi film "Gospodar prstenova".

Izvor: B92.net

Stiže novi "Gospodar prstenova"
Shutterstock/Alejo Bernal

Podeli:

Izvršni direktor David Zaslav rekao je da je kompanija "sada u ranoj fazi razvoja scenarija" za nove filmove Gospodara prstenova, za koje kaže da "očekuju da će biti objavljeni 2026. i da će "istražiti priče koje tek treba da se ispričaju".

Radnji naslov filma je "Lord of the Rings: The Hunt for Gollum" , a Endi Serkis će glumiti i režirati film.

Zaslav kaže da će reditelj Piter Džekson i njegovi dugogodišnji scenaristi Fran Volš i Filipa Bojens "biti uključeni na svakom koraku", piše The Hollywood Reporter.

Bojens i Volš će napisati scenario. Dogovor pokriva dva filma u franšizi.

"Čast je i privilegija putovati nazad u Srednju zemlju sa našim dobrim prijateljima i saradnikom Endijem Serkisom, koji ima nedovršen posao sa tim smra*om — Golumom!", rekli su Džekson, Bojens i Volš u saopštenju.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: