Aktuelno 64

10.05.2024.

11:20

Novi skandal na Evroviziji: Sve je lažirano tokom nastupa Izraela? VIDEO

Društvenim mrežama proširio se snimak iz Arene tokom nastupa predstavnice Izraela, a čini se da atmosfera nije bila onakva kako je prikazano na televiziji.

Izvor: Dnevnik.hr

Novi skandal na Evroviziji: Sve je lažirano tokom nastupa Izraela? VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Nakon druge polufinalne večeri Evrovizije najviše se priča o predstavnici Izraela, Eden Golan, koja je sa pesmom "Hurricane" izborila prolazak u finale.

Tokom njenog nastupa u televizijskom prenosu čulo se nekoliko zvižduka iz publike, ali prevladali su navijanje i aplauz, a čini se da je atmosfera uživo ipak bila drugačija od onoga što je prikazano.


Na društvenoj mreži X proširili su se snimci na kojima prevladavaju vikanje i zvižduci publike, a korisnici koji su podelili video objasnili su što se zapravo događalo.

"Podsetnik: Ako čujete kako publika bodri Izrael tokom prenosa, to je zato što EBU koristi tehniku za utišavanje publike pokušavajući da prekrije vikanje lažnim navijanjem za TV, ali ovako je zapravo bilo unutar arene", piše uz video koji možete pogledati u nastavku.

"Isključili su mikrofone za publiku tokom nastupa Izraela i dodali lažno snimljeno navijanje", "Ovaj video samo pokazuje da se nisu svi u publici slagali sa onim što se događalo. Utišali su reakcije publike samo tokom nastupa Izraela. EBU to podržava", još su neki od komentara sa društvenih mreža uz snimke iz Arene.

Izraelu su nakon drugog polufinala na kladionicama porasle šanse za pobedu.

Podeli:

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: