Srbija

Utorak, 15.03.2011.

10:16

Tadić: Građani vladi na prvom mestu

Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da je ekonomska situacija u kojoj se nalazi zemlja veoma ozbiljna i da očekuje da vlada brže rešava realne probleme građana.

Izvor: Tanjug

Default images

Tadić je izjavio da od rekonstruisane Vlade Srbije očekuje da radi timski, da bude mnogo efikasnija i da daje konkretnija rešenja na ekonomske probleme građana Srbije.

„Verujem da su i premijer i ministri shvatili ozbiljnost situacije u kojoj se naša ekonomija nalazi i samim tim koliko je životni standard u zemlji loš, te u tom smislu poručujem da moraju da rešavaju realno brže probleme ljudi, jer će na kraju mandata rezultate ispostaviti i odgovarati za svoj rad isključivo građanima Srbije, rekao je predsednik Tadić.

Predsednik Tadić je dodao da se nada da će njegove kolege, lideri koalicije dati sve od sebe i staviti državni interes i građane na prvo mesto i uticati na svoje ministre da se obuzdaju od ispunjavanja uskostranačkih interesa.

„Ovu priliku ste dobili da uradite nešto za svoju zemlju i građane, a ne za svoju partiju ili sebe lično. Očekujem da ćete se u skladu sa tim i korektno ponašati“, poručio je novoizabranim ministrima predsednik Srbije, saopštila je Pres služba Predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

259 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

19 h

Podeli: