Aktuelno 19

29.05.2024.

9:29

Robert De Niro se posvađao sa Trampovim pristalicama u Njujorku: "Vi ste gangsteri" VIDEO

Posle konferencije za novinare ispred sudnice na Menhetnu gde se sudi Donaldu Trampu, glumac Robert De Niro, koji podržava Džoa Bajdena, sukobio se sa pristalicama bivšeg američkog predsednika.

Izvor: avaz.ba/b92.net

Robert De Niro se posvađao sa Trampovim pristalicama u Njujorku: "Vi ste gangsteri" VIDEO
Profimedia

Podeli:

De Niro je govorio na konferenciji i izrazio podršku Bajdenu, piše NBC Nevs.

"Recite zbogom slobodi"

"Ovaj grad je bio kao grad duhova, ali smo obećali da nećemo dozvoliti teroristima da promene naš način života. Volim ovaj grad. Donald Tramp ne želi da uništi samo grad, već i državu, a na kraju može da uništi i svet", rekao je glumac.

"Ne želim da te uplašim. Ne, ne, čekaj – možda zaista želim", nastavio je.

"Ako se Tramp vrati u Belu kuću, možete se oprostiti od sloboda koje svi uzimamo zdravo za gotovo. A izbori - zaboravite na to. Ako uđe u Belu kuću, nikada je neće napustiti", rekao je De Niro.

"Vi ste gangsteri"

Posle konferencije, na povratku do svog automobila, De Niro se posvađao sa Trampovim pristalicama koje su mu vikle da se prodao američkoj Demokratskoj stranci, da je niko i da su njegovi filmovi sranje.

"Nećeš me zastrašiti. To je ono što Tramp radi. borićemo se. Pokušavamo da budemo džentlmeni na ovom svetu, demokrate. Vi ste gangsteri", rekao je glumac. Jedan demonstrant je viknuo na njega: "Ispran si". Na to je De Niro poludeo i uzvratio: "Odj*bi".

Trampov tim je takođe održao konferencijski poziv ismevajući De Nirovu umešanost u Bajdenovu kampanju.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: