Automobili

Ponedeljak, 20.05.2013.

13:18

Volvo (za sada) bez novog modela

Volvo ipak nije predstavio novi krosover model, o čemu se spekulisalo proteklih dana.

Izvor: B92

Default images

Ispostavilo se da je niz kratkih video klipova kojima je Volvo najavljivao "premijeru" predstavljao uvod u saradnju te kompanije sa švedskim DJ timom, Swedish House Mafia. Takođe, pokazalo se da je jedan od naših čitalaca bio u pravu, kada je u komentaru otkrio o čemu se zapravo radi.

Saradnja obuhvata video spot u kojem se kao zvučna podloga koristi hit ove DJ trojke, numera “Leave the World Behind”. Spot predstavlja deo globalne promotivne kampanje za redizajnirani Volvo XC60, koji je imao premijeru na auto-salonu u Ženevi u martu 2013.

Pogledajte detalje sa snimanja promotivnog videa za Volvo XC60:



"Svi Volvo modeli koji nose oznaku XC dizajnirani su za ljude koji žele da povremeno pobegnu iz urbanog okruženja i nakratko ostave za sobom svet u kome žive. U numeri 'Leave the World Behind' prepoznali smo tu simboliku", objašnjava vezu između Volvo automobila i švedskog DJ tima marketing menadžer kompanije Volvo, Per Carleö.

Ljubitelji Volvo automobila tako će ipak morati da sačekaju još neko vreme na pojavljivanje novog modela ove kompanije. Da li će to biti dugo najavljivana nova generacija modela XC90 ili neki drugi krosover, pokazaće vreme.

Pročitajte o redizajniranom modelu Volvo XC60.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: