Nova vest
Tenis 1

21.5.2024.

10:30

Svi bi da budu bokseri – Kirjos i Tomić planiraju ulazak u ring!

Nik Kirjos je zainteresovan da se po završetku teniske karijere prebaci na drugi sport.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Australijanac, koji nije odigrao meč od oktobra 2022. godine, imao je mnogo problema sa povredom kolena iručnog zgloba, tako da ga zbog toga dugo nema na terenima.

Nik je odgovarajući na pitanja navijača na društvenim mrežema, najavio da se uskoro vraća na teren.

"I dalje imam tu vatru u stomaku", rekao je Kirjos.

Zanimljiv odgovor dao je kada je upitan da li bi se jednog dana bavio boksom.

"Da, svakako, kada završim tenisku karijeru. E tada bih nekoliko ljudi prozvao na borbu", našalio se Nik.

U razgovor se umešao i australijski teniser Bernard Tomić, koji ga je izazvao da se okušaju bilo gde, na teniskom, odnosno košarkaškom terenu ili čak i u ringu.

"Naš skor je trenutno 1-0, pobedio sam te jednom, pobediću te opet kad god želiš. Dominiram svaki put kad igram sa tobom, kad treniramo i ti to znaš. Ti kažeš da si dobar u basketu, pobediću te i tu. Tenis? Dominiraću, jedan na jedan. I da ne bude izgovora, igraćemo na travi, gde želiš. I znaš šta? Hajde da sve izravnamo u bokserskom ringu. Navucu rukavice, i tu ću dominirati. Hajde da vidimo ko je bolji jednom za sva vremena", bacio mu je Tomić rukavicu u lice.

Kirjos mu je odgovorio smirenim tonom.

"Možda jednog dana brate, kada moja karijera bude završena. Trenutno sam i previše okupiran, pripremajući se za Vimbldon i ostale turnire. Nadam se da je sve dobro, pa i to da izravnamo. Izazvaću te kada budem mogao, ako budeš mogao da se vratiš na vrh i u top formu. Trenutno, mislim da imaaš neke veće izazove u životu, brate, tako da ti želim sve najbolje", zaključio je Kirjos.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu