Automobili

Sreda, 21.03.2018.

19:35

Novi SsangYong Rexton premijerno na sajmu automobila

Na predstojećem salonu automobila BG Car Show, novi uvoznik i distributer vozila marke SsanYong, Adriatic Auto, predstaviće modele ovog proizvođača u hali 4 Beogradskog sajma.

Izvor: B92

Novi SsangYong Rexton premijerno na sajmu automobila
SsangYong Rexton (ilustracija)

Pored premijere novog Rextona na tržištu Srbije, potencijalne kupce očekuju i sajamske pogodnosti, uključujući popust 1.000 evra za Tivoli i XLV i do 2.000 za novi Rexton.

SsangYong Rexton ima karoseriju koja je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, i koja blokira veći deo buke nastale od otpora kotrljanja točkova ili motora.

Šasija je takođe specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Rexton za pogon koristi dizel motor zapremine 2.2 l, a ovaj automobil karakteriše poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje obezbeđuje bolje upravljanje.

Standardno se vozi sa pogonom na zadnje točkove, a vozač po potrebi može da izabere jednu od dve opcije pogona na sva 4 točka.

Novi Rexton može da povuče teret do 3 tone.
SsangYong Tivoli (ilustracija)
Pored ovog automobila, na štandu SsangYong biće izloženi i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme.

Obezbeđeni su I krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe, obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha, a posetioci se na štandu u hali 4 mogu prijaviti za test vožnju koja će biti održana u Beogradu, nakon završetka manifestacije BG Car Show.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: