Život

Petak, 20.10.2023.

16:30

Premijerka posle skandaloznog snimka presekla: Rastaje se od partnera FOTO

Italijanska premijerka Đorđa Meloni iznenada je u petak saopštila da se rastala od svog vanbračnog partnera Andree Đambruna.

Izvor: BBC

Premijerka posle skandaloznog snimka presekla: Rastaje se od partnera FOTO
Foto: Profimedia

Poznati televizijski novinar Đambruno, podsetimo, poslednjih nedelja je bio kritikovan zbog eksplicitnih seksističkih komentara u etru i van njega.

"Moja veza sa Andreom Đambrunom koja je trajala skoro 10 godina ovde se završava. Naši putevi su se već neko vreme razišli i došlo je vreme da to priznamo", napisala je Đorđa Meloni na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Par ima ćerku od 7 godina.

Đambruno je, inače, voditelj informativnog programa Medijaseta, televizije u vlasništvu naslednika pokojnog Silvija Berluskonija, bivšeg premijera i saveznika Đorđe Meloni. Još jedna emisija Medijaseta emitovala je van etra odlomke iz Đambrunovog programa u kome se čuje kako koristi psovke i čini se da flertuje sa koleginicom.

"Zašto te ranije nisam sreo?" kaže joj Đambruno.

Na drugom i mnogo eksplicitnijem snimku, emitovanom u četvrtak, čuje se Đambruno kako se hvali aferom i govori koleginicama da mogu da rade za njega ako učestvuju u grupnom seksu.

Voditelj je, inače, već široko kritikovan u avgustu zbog očiglednog okrivljavanja žrtava nakon slučaja grupnog silovanja.

Đorđa Meloni je nakon te epizode ​​rekla da je ne treba osuđivati zbog komentara njenog partnera i da ubuduće neće odgovarati na pitanja o njegovom ponašanju.

Nedavno se, podsetimo, razvela i nekadašnja finska premijerka Sana Marin nakon skandala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: