Film/TV 0

27.05.2024.

15:03

Al Paćino i Kejti Holms zvezde novog trilera

Kejti Holms, Tobi Kebel i Al Paćino pridružiće se novom filmu Captivated.

Izvor: Index.hr

Al Paćino i Kejti Holms zvezde novog trilera
Profimedia

Podeli:

Film se fokusira na kalabrijskog mafijaškog bosa Saverija Mamolitija, koji kidnapuje unuka jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Žan Pola Getija, i preti celoj njegovoj organizaciji kada se zaljubi u majku žrtve, Abigejl Haris, tokom napornih pregovora o otkupu.

Producenti filma su Majkl Benaroja, Majkl Mamoliti i Manasvi Mamgai. Planirano je da snimanje počne u zimu 2025. godine, a set će biti smešten u Italiji. Tobi Kebel će glumiti Saverija Mamolitija u njegovim mlađim danima, a Al Paćino će ga igrati u sadašnjosti. Kejti Holms je dobila ulogu Abigejl Haris.

Majkl Mamoliti je nećak Saverija Mamolitija, jednog od glavnih kidnapera. Na ovom projektu radi godinama. Naime, događaji i motivi oko otmice 1973. decenijama se seciraju i osporavaju. Mamolitijevo sećanje je da je njegov ujak počeo da razvija romantična osećanja prema majci svoje žrtve, Abigejl Haris.

"Captivated ima sve sastojke sjajnog filma: fantastičan scenario, sjajnu glumačku ekipu i vizionarskog reditelja", rekao je osnivač IFT-a Majkl Benaroja.

Mamoliti je dodao: "Naš cilj je da damo glas osobi koja ga nije imala više od 50 godina i da ispričamo stranu ove priče koju niko ne zna."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: