Nema više nade? Porodica Toma Sajzmora mora da ga isključi sa aparata

Holivudski glumac Tom Sajzmor (61) i dalje je u komi nakon što je pre devet dana u svom domu u Los Anđelesu pretrpeo aneurizmu mozga, a njegova porodica primila je najgoru moguću vest, da nema naznaka da će se njegovo stanje poboljšati.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2023.

10:25

Nema više nade? Porodica Toma Sajzmora mora da ga isključi sa aparata
Foto: Shutterstock/Kathy Hutchins

Glumčev menadžer Čarls Lago za TMZ je rekao kako će njegovi najbliži uskoro morati da donesu odluku da se Sajzmor isključi s aparata. Lekarsko osoblje je, kako navodi, već porodici reklo da za njega nema nade, a o konačnoj odluci će se oglasiti preko saopštenja u narednim danima.

"Tražimo privatnost zbog njegove porodice tokom ovih teških vremena te želimo da se zahvalimo svima na stotinama poruka podrške i molitve koje smo primili. Ovo je bio težak period za njih", rekao je menadžer.

Slavni glumac tokom karijere borio se sa zavisnošću od droga, a nekoliko puta bio je uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola ili opijata te posedovanja droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: