Sara Jo i Konstrakta na MAC-u: Konkurentkinje na jednom mestu

Pevačice Ana Đurić Konstrakta i Sara Jovanović u sredu uveče su se pojavile na dodeli nagrada na MAC festivalu, a tom prilikom progovorile su o svom odnosu. Voditelj Boško Jakovljević je otkrio je šta su pevačice radile na hodnicima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2023.

12:43

Sara Jo i Konstrakta na MAC-u: Konkurentkinje na jednom mestu
Amir Hamzagic/ATAImages

Voditelj Boško Jakovljević je prišao pevačicama, želeći da ih vidi zajedno.

"Bilo bi mi drago da vas vidim u što više emisija zajedno. Velike ste konkurentkinje, a vidim vas ovde po hodnicima, u nekim internim odnosima, dobre ste drugarice i podrška jedna drugoj", rekao je Boško.
Milan Maricic/ATAImages
"Kako drugačije, ne razumem da može da bude drugačije", navela je Konstrakta.

"Sara mi je rekla, pošto si i ti pevala po celom regionu, da je najbolja publika u Sarajevu, a tebi gde je najbolja publika?", pitao je voditelj. Konstrakta je istakla da joj je u Zagrebu i Ljubljani bilo baš lepo, te se osvrnula kako nije posetila Sarajevo.

Jakovljević im je na kraju poželeo svu sreću.

Sara i Konstrakta su se takmičila jedna protiv druge u Izboru za pesmu Evrovizije u kojoj je Konstrakta odnela pobedu, pa su svi mislili da su "ljute rivalke".

Kako je susret izgledao, pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: