Glumica iz serije "Larin izbor" postala milionerka

Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila serijom "Larin izbor", često je govorila kako potiče iz skromne porodice i kako je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno promenio.

Život

Izvor: Blic

Utorak, 09.08.2022.

15:07

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, video-filmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima, njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodici tada nisu išle naruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao porodicu, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Doris Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji "Larin izbor", i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat, vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je 'Jutarnji klub' vodila s Hrvojem Kečkešom.

Stigla je 2014. ponuda i iz RTL-a, gde je počela da radi kao voditeljka za niz udarnih projekata, da bi početkom 2020. prešla na HRT.

Trenutno je u vezi sa 13 godina starijim Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a Doris ima i dvoje dece iz prvog braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: