Aktuelno 9

03.05.2024.

16:30

Vozio neregistrovan Passat bez dozvole, pa izazvao udes – policija mu oduzela automobil

Do sada je četiri puta osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

Izvor: Tanjug

Vozio neregistrovan Passat bez dozvole, pa izazvao udes – policija mu oduzela automobil
Shutterstock/AkizPhotography

Podeli:

Tri osobe su lakše povređene u nesreći koju je u Tutinu izazvao vozač koji, kako je utvrdio MUP, nema vozačku dozvolu.

"Pripadnici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeli su vozilo Volkswagen Passat od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena", objavio je MUP na svom Instagram nalogu.

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila.

U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

Kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice, kaže se u objavi MUP-a.

Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

Od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto je sedam vozila, a četiri vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: