Život

Petak, 04.03.2022.

10:50

Nekada praznina, danas ponos jer je Ukrajinka - oglasila se Mila Kunis

Mila Kunis i Ešton Kučer pokrenuli su GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava za Ukrajince pogođene posledicama ruskog napada.

Izvor: B92

Nekada praznina, danas ponos jer je Ukrajinka - oglasila se Mila Kunis
Foto: Profimedia

"Dok svedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili da odu na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava biće pomoć izbeglicama", poručio je par uz video koji su objavili na Instagramu. Ešton i Mila odlučili su da doniraju 30 miliona dolara. Ujedno, ovo je prvi put da se glumica oglasila nakon napada Rusije na njenu rodnu zemlju.

"Boravak u mojoj rodnoj zemlji Ukrajini bio je ponižavajući"

"Rođena sam u Ukrajini 1983. godine. U Ameriku sam došla 1991. i oduvek sam se smatrala Amerikankom. Ponosna sam. Zahvalna sam na svemu što je ova zemlja učinila za mene i moju porodicu. Ali sada ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka", poručila je Mila u videu.

"Ovo što se događa u Ukrajini je poražavajuće. Na ovom svetu nema mesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovečanstvo", dodala je glumica.

Mila Kunis i Ešton Kučer kupaju decu samo kad su vidno prljava

"Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vredni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine", zaključila je glumica.

Podsetimo, Mila je pre nekoliko godina izjavila da je ostala nezadovoljna putovanjem u ukrajinski grad Černovci, u kom je provela detinjstvo. Glumica je, kako kaže, pokušala da "oseti" mesto gde se rodila, ali u tome nije uspela.

"Kada smo sleteli, Ešton je pitao: 'Šta osećaš?', a ja sam odgovorila: 'Ništa, prazninu'", priznala je Kunisova. Ešton je dodao kako nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom. Saglasan je sa suprugom kako je izuzetno važno pomoći Ukrajincima.

Mila Kunis naterala muža da vrati kartu, pa se pokajala: "Bilo je veoma sebično od mene"

Inače, Kučer se i ranije javljao na društvenim mrežama i iskazao podršku Ukrajini, a nedavno je na Tviteru imao poruku za Ruse.

"Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ih i recite im da ih njihovi mediji lažu. Ukrajinci ne žele da ratuju, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele da budu okupirani", napisao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: