Emotivna objava sestre preminulog košarkaša Stevana Jelovca

Srpski košarkaš Stevan Jelovac preminuo je u 33. godini od posledica moždanog udara, a njegova sestra oglasila se na društvenim mrežama.

Život

Izvor: Novosti

Utorak, 07.12.2021.

13:46

Emotivna objava sestre preminulog košarkaša Stevana Jelovca
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Jelovcu je pozlilo na treningu 14. novembra i odmah je hospitalizovan, a uprkos tome što se borio, nažalost nije uspeo da dobije ovu utakmicu.

Od njega su se oprostili mnogi srpski košarkaši, evropski klubovi, košarkaške institucije.

Srceparajuća poruka AEK-a nakon smrti Jelovca

Ipak, sva ta tuga ne može da se meri sa onim što oseća njegova porodica. Njegova sestra Sara, za koju je posebno bio vezan, verovala je da će Stevan izdržati, a njena emotivna objava dok se Jelovac još borio za život rasplakala je Srbiju.
Foto: Printskrin/B92.net/Instagram/sjelovac
Nažalost, Stevan nije izdržao, a Sara se od njega oprostila uz tužan video-snimak koji je AEK objavio u sećanje na Jelovca, kao i uz emotivne reči.

"Ljubavi moja, znam da si sada jedan od anđela... Volim te najviše na svetu", napisala je Sara Jelovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: