- Vesti -

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dete

Voditelj CNN-a Anderson Kuper, ispričao je da se njegova pokojna majka Gloria Vanderbilt, nudila da u svojoj 85. godini nosi njegovo dete.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/PETER FOLEY
Foto:EPA/PETER FOLEY

Anderson Cooper je otac sina Vajta (1), kojeg je dobio uz pomoć surogat majke, veštačkom oplodnjom. Naime, dok je gostovao u emisiji "The Late Show with Stephen Colbet", ispričao je šta mu je pokojna majka ponudila, onda kada je rekao da želi da ima dete sa partnerom.

"Rekla mi je najneverovatniju stvar. Rekla mi je da još uvek može da rodi dete", prisetio se kada mu je pričala o poseti lekaru.

Kuper je mislio da je to prilično ludo, ali nije hteo odmah to da joj kaže.

"Sedim tamo i razmišljam:" U redu, ne budi negativan, ali kako da ubedim moju 85-godišnju mamu da trenutno nema dete? ", rekao je u gostovanju.

Kuper je pokušao da joj pruži podršku i ohrabrio je da razmisli o mogućnosti da dobije još jedno dete u poodmakloj dobi. Ispostavilo se, međutim, da nije bila zainteresovana da za nju rodi bebu. Htela je da ima jednu za njega.

"Ona mi je rekla: "Dušo, ne govorim o tome da imam svoje dete. Mislim, to je ludo. Imam 85 godina", rekao je, primetivši olakšanje kod nje.

Anderson je onda dodao da je rekla: "Pa, znaš da danas možeš dobiti jaje. Tvoja sperma i ja ću nositi tvoje dete", citirao je njene reči, dok je publika zavijala, a Kolbert je gledao u neverici.

"Bio sam zapanjen", kazao je. "I konačno sam joj rekao:" Znaš, mama, volim te, ali čak i za tebe, to je van pamet. To je preludo".

Međutim njegova majka nije tako lako odustala od te ideje, nakon dve godine poslala je Kuperu novinski isečak o baki koja je rodila bebu za svog sina. U članku je prikazana fotografija sina i njegovog supruga koji čekaju bebu u porodilištu.

"I moja mama je to zaokružila i zatim napisala u belešci:" Vidiš? ", Rekao je.

Izgleda da su stvari uspele za Kupera. On i bivši partner Bendžamin Majzani su-roditelj Vajata, kojeg su dočekali putem surogat majke 2020.

"Verovatno je to neobična uloga, ali znao sam da će biti odličan tata, i jeste", rekao je Kuper za People ranije ovog meseca. "Mi smo bivši, ali smo porodica jedni drugima i volimo se kao porodica i kao roditelji", dodao je.

"Postoje uobičajene svađe koje se događaju između dvoje ljudi kada je dete u pitanju, na primer u koliko sati treba da ide na čas plivanja, ili da obuče kombinezon ili šta već", dodao je on. "Ali sve su to glupe, male stvari. Odlično se slažemo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu