Život

Petak, 27.08.2021.

10:27

Vakcinisala se Nataša Bekvalac: "Nije bolelo ni prva dva puta", "Nemam nuspojave" VIDEO

Pop zvezda Nataša Bekvalac vakcinisala se jutros u hali 11 Beogradskog sajma, a pevačica je primila treću dozu vakcine Fajzer.

Izvor: B92, Prva TV

Vakcinisala se Nataša Bekvalac:
Foto: Printskrin/ TV Prva

"Ne boli me zaista i doktorka je bila jako nežna. Generalno, ni prva dva puta me nije bolelo. Nisam imala nikakve nuspojave, sem što sam se osećala još bolje nego inače", rekla je Bekvalac.

"Ja sam umetnik. U medicinu se ne razumem, ali kada su ovakve situacije treba slušati zdravstvo. Jako sam tužna što postoji toliko mnogo ljudi koji polemišu oko vakcinacije. To je jedini način da se sve ovo zaustavi i da počnemo normalno da funkcionišemo", istakla je pevačica.

Nataša nije preležala koronu, kao i niko od njenih najbližih, a verovatno se niko nije zarazio, kako kaže, jer su svi vakcinisani.

"Žao mi je što broj zaraženih raste, a broj vakcinisanih stoji", istakla je Nataša i apelovala na ljude da se vakcinišu.

Pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: