Život

Četvrtak, 19.08.2021.

08:24

Drejk misli da gubi kosu zbog kovida FOTO

Reper Drejk otkrio je da je nedavno bolovao od kovida 19, i da se zbog toga sada suočava sa problemom gubitka kose.

Izvor: B92

Drejk misli da gubi kosu zbog kovida FOTO
Foto: Profimedia

Kanadski tekstopisac govorio je o ovome nakon što je jedan obožavalac nedavno postavio njegovu fotografiju u studiju na kojoj je se vidi da je obrijani deo na Drejkovoj glavi, koji je inače u obliku srca, "izbledeo" u donjem delu.

"To srce je pod stresom", piše u opisu te fotografije, a fan je dodao i emotikon lobanje, ukazujući da reperu fali malo kose na delu glave iznad čela.

Drejk je video post i odlučio da prokomentariše kako bi objasnio šta se ustvari desilo.
"Imao sam kovid, to srce je postalo malo čudno, pa sam morao da počnem ponovo. Vratiće se, nemojte da kritikujete", napisao je reper.

U martu, Drejk je rekao da je rezultat testa na koronavirus negativan, nakon što se družio sa NBA zvezdom Kevinom Durantom, koji je istog meseca bio pozitivan na kovid 19. Inače, on nije jedina poznata osoba koja se suočava sa gubitkom kose nakon preležanog koronavirusa.

Glumica Alisa Milano takođe je pokazala kako je virus uticao na njenu kosu, ali i priznala da ima problem sa "maglom u glavi", što je uobičajena posledica oboljevanja od kovida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: