Slavna komičarka otkrila da ima rak: Odstraniće mi deo pluća

Slavna američka komičarka Keti Grifin na Instagramu je objavila da ima rak pluća i da joj predstoji operacija u kojoj će joj odstraniti deo plućnog krila.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 02.08.2021.

18:11

Slavna komičarka otkrila da ima rak: Odstraniće mi deo pluća
Foto: Profimedia

"Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola levog plućnog krila", započela je objavu.

U nastavku je istakla da nikad nije pušila.

"Da, imam rak pluća iako nikad nisam pušila. Doktori su vrlo optimistični jer je rak u prvom stadijumu i zadržao se na levom plućnom krilu. Nadamo se da mi neće trebati ni hemioterapija, ni zračenje nakon ovoga i da ću moći normalno da dišem. Već za mesec dana bih trebala da budem u pokretu kao i inače", piše Keti.

"Ovo su bile lude četiri godine, pokušavala sam da se vratim na posao, zasmejavajući vas i zabavljajući, ali biću sasvim dobro. Naravno, vakcinisana sam protiv kovida. Da nisam, posledice bi bile još ozbiljnije. Molim vas, idite redovno na preglede, to će vam spasiti život", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: