Život

Ponedeljak, 31.05.2021.

09:16

Nastup Uraganki je mogao da bude potpuno drugačiji VIDEO

Iako su završile na 15. mestu na Evroviziji ove godine, grupa Hurricane je oduševila publiku svojim energičnim nastupom - ali sada se saznaje da je izvođenje pesme "Loco Loco" ove godine u Roterdamu moglo da izgleda potpuno drugačije.

Izvor: B92

Nastup Uraganki je mogao da bude potpuno drugačiji VIDEO
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Na Evroviziji, koja je nedavno održana u Holandiji, predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane", zauzele su 15. mesto u finalu, a sada su objavljeni "rezervni videi" koje su sve zemlje učesnice snimile, a koji su planirani da budu emitovani u slučaju da neka delegacija nije mogla da se pojavi na velikoj sceni u Roterdamu.

Na ovaj korak su se organizatori odlučili zbog pandemije koronavirusa i neizvesnosti koja već dugo vlada u svetu, a među snimcima našao se i onaj od naših devojaka.

Uraganke za B92.net: "Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus"

One su se, na iznenađenje mnogih, odlučile na potpuno drugačiji nastup u samom takmičenju, pa su tako promenile frizure, koreografije, rekvizite koje su koristile tokom nastupa i mnogo što šta drugo, o čemu se naširoko priča na društvenim mrežama.

Cure iz "Hurricane" su u finalu nastupale osme po redu, a prema poenima publike bile su devetoplasirane.

Kako vam se dopada ovaj nastup? Da li mislite da je bolji ili gori? Pišite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: