Život

Utorak, 22.03.2016.

08:44

Razvodi se Ilon Mask

Britanska glumica Talula Rajli podnela je zahtev za razvod od milijardera Ilona Maska.

Izvor: Daily Mail

Razvodi se Ilon Mask
Tanjug / Evan Agostini/Invision/AP

Ovo je već drugi pokušaj da se okonča ovaj brak, budući da je Mask u decembru 2014. podneo zahtev za razvod, ali ga je kasnije povukao.

U zajedničkom saopštenju par navodi da su zajedno odlučili da okončaju brak i ostanu dobri prijatelji. Kako kažu, već proteklih šest meseci ne žive zajedno.

Zanimljivo je da su se Rajli i Mask razveli 2012. nakon dve godine braka, ali se ponovo venčali godinu i po dana kasnije.

Par nema dece, ali Mask ima pet sinova sa prvom suprugom Džastin, s kojom je bio u braku između 2000. i 2008. godine – blizance Grifina i Havijera i trojke Demijena, Saksona i Kaja.

Odnos Maska i Rajli često je opisivan kao strastven i divlji. Milijarder ju je upoznao u Londonu, u periodu kada se još oporavljao od razvoda sa prvom suprugom. Upoznala ih je promoterka jednog kluba i nedugo potom ušli su u vezu. Samo nekoliko nedelja kasnije Mask ju je zaprosio i u to ime joj poklonio ne jedan, nego tri skupocena verenička prstena.

Zbog problema koje je imao sa SpaceX kompanijom i velike finansijske krize u koju je upao, Mask se sve više povlačio u sebe, pa je u vreme kada je od “Tesle” stvorio “zvezdu” moderne američke industrije, brak sa Talulom već bio gotov.

Iako je glumica priznala da nije bila srećna u braku, samo godinu i po dana kasnije ponovo su se venčali, jer “nisu imali alternativu”.

Ovog puta deluje da je zaista gotovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: