Politika 11

25.05.2024.

23:23

Opozicija, Proglas i Kurtijevi lobisti: Svi "genocidaši" se ujedinili protiv Vučića VIDEO

Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja se "proslavila" izjavom da tzv. Kosovo treba da bude primljeno u UN, sada se zahvalila pevačici Severini Vučković što je podržala rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Izvor: B92.net

Opozicija, Proglas i Kurtijevi lobisti: Svi "genocidaši" se ujedinili protiv Vučića VIDEO
Profimedia

Podeli:

Sofija Todorović još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:

"Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.

Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako", napisala je Sofija na društvenoj mreži X.

Inače, Todorovićeva je javnosti postala poznata kada se slikala sa kačketom s obeležjem tzv. države Kosovo. Nešto pre izbora ona je otvoreno podržala Đilasovu listu koja je na izborima doživela debakl.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: