Život

Sreda, 25.08.2021.

18:31

"Zalažem se da budem nežan i dobar"

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Lane je poznat po mnogim istaknutim ulogama, ali publici je neretko odavao utisak zatvorenog i zahtevnog čoveka. Ipak oni koji ga poznaju tvrde da je privatno jako emotivan i nežan.

Izvor: B92

Foto: Printscreen/TV Prva

"Zalažem se da budem nežan i dobar, sada mi ide više od ruke, a nekad sam bio grub, nekoliko puta se desilo. Kako godine idu i kako se sve više okrećemo da vidimo šta smo radili pre ovoga, u tom zbiru vidim da sam bio uvredljiv prema ljudima koje sam voleo, a nisam to želeo. Međutim, kada uvredim, nikad ne uradim to slučajno, to je namerno. Žao mi je što sam bio tako bahat zbog svojih godina, snage koju sam osećao u sebi i neke budućnosti u kojoj nisam video kraja. Mislio sam da sam večit i nepobediv ovakav, pravio sam se važan", rekao je on svojevremeno domaćim medijima.

Šojić, Pustolov – uloge po kojima ćemo pamtiti Laneta Gutovića

Otkrio je i da se trudio da sačuva samo lepe uspomene:

"Trudim se da me sećanje vodi na prijatne trenutne i na ljude koji su ostavili trag u mom životu, tu ne mislim na ljude koji su uneli svojim ponašanjem u moj magacin velike sanduke razočaranja", rekao je voljeni glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: