Život

Nedelja, 21.01.2024.

16:14

Skandal u Domu zdravlja u Nišu: Pacijentkinja se polugola slikala i snimala, reagovali nadležni

U Domu zdravlja u Nišu došlo je do velikog skandala kada je pacijentkinja K.Đ. napravila provokativne i uvredljive fotografije i video zapise u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina".

Izvor: B92

Skandal u Domu zdravlja u Nišu: Pacijentkinja se polugola slikala i snimala, reagovali nadležni
Ilustracija/Foto: sdecoret/Shutterstock

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje.

“S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona”, navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video snimke koje je napravila izvesna K. Đ.

Nešić je napisala i da se pacijentkinja javila jednoj od intervencija opšte medicine jer je imala nalog za injekcije.

Na jednom od snimaka koji je ova devojka napravila vidi se kako, vrlo oskudno odevena, sedi za stolom u Domu zdravlja na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama i namešta kosu, dok se na drugom snimku vidi kako sa pulta na kome se nalaze špricevi i igle, jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom video snimku napisala je “Ko je za bocku”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: