Život

Ponedeljak, 04.03.2024.

08:37

Ujak Kejt Midlton ulazi u rijaliti: Svi strahuju do jednog

Ovog ponedeljka, 4. marta, počinje nova sezona britanske verzije Velikog brata, posle šestogodišnje pauze, i to izdanje u kojem učestvuju poznate ličnosti.

Izvor: index.hr

Ujak Kejt Midlton ulazi u rijaliti: Svi strahuju do jednog
Foto: Profimedia

Većina učesnika su lokalne poznate ličnosti i u ostatku sveta njihova imena nisu baš poznata. Samo jedna se izdvaja - Šeron Ozborn, bivša članica žirija britanskog X faktora, muzička menadžerka, rijaliti zvezda i supruga rok legende Ozija Ozborna.

Šeron (71) se ističe i po tome što je dobila pozamašan honorar da provede samo nedelju dana u kući Velikog brata. Za ovo će dobiti čak 100.000 funti, nešto više od 116.000 evra. Šeron je morala da oslobodi vreme i otputuje u Veliku Britaniju iz SAD gde trenutno živi i radi i gde je voditeljka tok-šoua The Talk.

Kako prenose britanski mediji, producenti su bili spremni da izdvoje toliki iznos za honorar jer Šeron "vredi svaki cent”. Pričljiva, otvorena, spremna da podeli i najintimnije detalje svog života, od plastične hirurgije do seksualnog života, Šeron bi, veruju, mogla da podstakne druge učesnike na zanimljive, zabavne razgovore. Šeron sigurno ima mnogo priča iz svih oblasti šoubiznisa, a producenti znaju da se ona ne plaši da ih ispriča.

Njen kolega iz X faktora i prijatelj Luis Volš takođe će navodno učestvovati u rijalitiju. Menadžer mnogih najpoznatijih irskih pop umetnika i Šeron imaju veoma zanimljiv odnos. Britanci se sećaju kako je Šeron jednom u emisiji polila Volša punom čašom vode, nakon što ju je pitao da li je uzela neku drogu iz zalihe svog supruga Ozija.

Još jedan učesnik od koga se mnogo očekuje, biznismen Geri Goldsmit, ulazi u kuću koju pokrivaju čak 92 kamere. Naime, on je ujak Kejt Midlton, princeze od Velsa i buduće britanske kraljice. Goldsmit je "crna ovca“ porodice, poznata po tome što je veoma glasan o svojim (negativnim) stavovima o odbeglom princu Hariju i njegovoj supruzi Megan. Svi strahuju od njegovog učešća u vreme kada se i Kejt i kralj Čarls suočavaju sa zdravstvenom krizom ili se oporavljaju.

Prošle godine, ujka Geri je želeo da uđe u jedan drugi rijaliti šou i da neko vreme provede preživljavajući u džungli, ali je odbijen zbog veze sa kraljevskom porodicom. Kraljevski stručnjaci su se smenjivali da kritikuju Goldsmitov ulazak u rijaliti šou i nadaju se da će biti razočaravajuće dosadan. Ali ekipa Velikog brata nije odolela prilici da nekog takvog stavi pred kamere, nadajući se da će se čuti neki sočan detalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: