Aktuelno 14

15.06.2024.

16:05

Privatna kuvarica otkrila šta Džordž Kluni jede bar jednom nedeljno: Iznenadićete se

Uvek je zanimljivo saznati šta poznati vole da jedu, a iako bismo na prvu pomislili da svakog dana jedu u skupim restoranima, većina njih je zapravo poput nas, najviše vole neka najjednostavnija jela.

Izvor: Index.hr

Privatna kuvarica otkrila šta Džordž Kluni jede bar jednom nedeljno: Iznenadićete se
EPA-EFE/FABIAN STRAUCH

Podeli:

Jedna od takvih osoba je i Džordž Kluni koji zajedno sa svojom suprugom barem jednom nedeljno jede poznato italijansko jelo, a reč je o pici.

Najviše vole picu Margaritu

Viviana Frici, privatna kuvarica Klunija koja za njega radi od 2013. godine, rekla je za People da on i njegova supruga Amal jednom nedeljno imaju veče pice, a njihova omiljena je Margarita sa rukolom.

Nije iznenađenje da par uživa u italijanskoj hrani jer većinu vremena provode na jezeru Komo u Italiji, a uz nagrađivanu kuvaricu kao što je Frici, koja je poreklom iz Italije, sigurno svake nedelje večeraju preukusnu picu.

Margarita je najjednostavnija vrsta pice koja se sastoji od paradajza, mocarele i bosiljka.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: