Zabranjen seks za navijače na Mundijalu u Kataru – ko prekrši sledi ogromna kazna

Navijači koji dolaze na Mundijal u Kataru, moraće da se suzdržavaju od seksualnih odnosa, osim sa partnerom i to pod uslovom da su u bračnoj zajednici, jer ih u suprotnom očekuje zatvorska kazna od sedam godina, prenosi "Daily star".

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2022.

15:43

Zabranjen seks za navijače na Mundijalu u Kataru – ko prekrši sledi ogromna kazna
Foto: Profimedia

Britanci su preneli izjavu neimenovanog zvaničnika britanske policije koji je upozorio navijače na stroge zakone u Kataru.

"Seks je poprilično nepopularan u Kataru, osim ako niste muž i žena", naveo je pomenuti izvor za Dejli Star i dodao: "Veze za jednu noć i žurke tog tipa su zabranjene. Svi navijači bi trebalo da misle o tome, osim ako ne žele da završe u zatvoru".

Naglašava da postoji 'zabrana seksa' na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu, i to po prvi put, kao i da bi navijači trebalo da budu pripremljeni.

Alkohol u Kataru nije striktno zabranjen za navijače na Mundijalu, ali postoji nulta tolerancija za pijanstvo. Kada je reč o opijatima i drogama, počiniocima za koje se utvrdi da su ih konzumirali preti i smrtna kazna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: