Najbolja fotografija sa dodele Oskara

Odličan foto-aparat, sjajna scenografija ili neverovatan pejzaž, dobar ugao... Šta je sve potrebno za dobru fotografiju? Možda samo pravi trenutak... I Meril Strip, Džulija Roberts, Bred Pit, Kevin Spejsi, Dženifer Lorens...

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

04:38

Default images

Nakon što su se spustile zavese na ovogodišnju dodelu Oskara, sledi nam lavina fotografija sa svetlucavim statuama, dugim haljinama i strogo krojenim odelima. Međutim, ono što nijednom fotografu neće poći za rukom, pošlo je šarmantnoj Elen Deženeris. Ipak je ona voditeljka ceremonije i ima određene privilegije.

Neodoljivo zabavna u svojoj ulozi, Dedženerisova je iskoristila priliku da uz pomoć Meril Strip pokuša da postavi još jedan rekord.

„Meril, ti držiš rekord u broju nominacija. Hajde da probamo da postavimo rekord i u broju retvitova jedne fotografije“, kazala je voditeljka prilazeći slavnoj glumici, spremajući se da usnimi njih dve svojim telefonom.

Kako to biva u svetu nas običnih smrtnika, a očigledno i holivudskih glumačkih zvezda, odjednom su svi koji su se našli u blizini želeli da budu na fotografiji i da sa Elen i Meril obore rekord.

Fotografiju je na kraju usnimio Bredli Kuper, a Elen je uz snimak koji je postavila na svom profilu na Tviteru dopisala poruku: „Da su Bredlijeve ruke bile samo malo duže. Najbolja fotografija ikada!“

I da, sa više od milion retvitova, ovo je najretvitovanija fotografija do sada.

I da, očigledno ni poznati kada se fotografišu telefonom ne znaju da treba da gledaju u kameru, a ne u ekran telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: