Tehnopolis

Nedelja, 26.04.2015.

14:18

Totalno drugačiji od drugih: Zakrivljeni Flex sada je još bolji

G Flex 2, umesto 6-inčnog ekrana, sad ima 5,5-inčni zakrivljeni P-OLED pa ćete moći da ga stavite i u džep. Veća mu je rezolucija, snažniji je i ima kvalitetnije kamere

Izvor: 24sata.hr

Default images

Godinu dana nakon što nas je LG iznenadio prvim vertikalno zakrivljenim smartphoneom stigao je i njegov naslednik. “Dvojka” je temeljno unapređena i nadograđena u svim segmentima.

G Flex 2, umesto 6-inčnog ekrana, sad ima 5,5-inčni zakrivljeni P-OLED pa ćete moći da ga stavite i u džep. Rezolucija mu je porasla sa 720p na 1080p, a istovremeno je značajno povećana i gustina piksela s 245 na 402 ppi-ja. Uz nove brojke i još veću zakrivljenost, G Flex 2 idealan je multimedijski smartphone. Osim filmova i YouTube zapisa, bez ikakvih smetnji odradiće i najzahtjevnije igre. Naime, pokreće ga najnoviji osmojezgarni 64 bitni procesor u LG-jevoj ponudi koji je na većini benchmarkova zauzimao sam vrh lestvice.

Zahvaljujući 13 MP kameri preuzetoj s G3, kvalitetne multimedijske sadržaje možete proizvoditi i sami - zadnja kamera snima u rezoluciji 2160p pri 30 fps, a slika se izoštrava u deliću sekunde uz laserski autofokus. Očekivanja nije ispunila prednja kamera koja raspolaže sa tek 2.1 MP, a to je znatno manje od konkurencije. Od cool opcija tu su i samoobnavljajući poklopac na poleđini koji se za samo deset sekundi sam obnavlja od manjih ogrebotina i funkcija Fast Charge koja će bateriju kapaciteta 3000 mAh napuniti do pola za oko pola sata. Jedini dugmići na kućištu su oni za pojačavanje-stišavanje i smešteni su na poleđini. S druge strane, zadnji poklopac izuzetno je gladak zbog čega mobilni lako ispada iz ruke.

SPECIFIKACIJE

Procesor: 64-bitni osmojezgarni Qualcomm Snapdragon 810 takta 2.0 GHz;
Ekran: 5.5-inčni zakrivljeni Full HD P-OLED;
Memorija: 16/32 GB, 2 GB RAM, microSD utor (do 128 GB);
Kamera: zadnja 13 MP, prednja 2.1 MP;
Baterija: 3000 mAh

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: