U narednih godinu dana stiže nekoliko premijum naslova

Ubisoft je saopštio da je napredovao u prethodnom tromesečju i planove za dalji period, odnosno narednu fiskalnu godinu.

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

16:00

U narednih godinu dana stiže nekoliko premijum naslova

Francuska kompanija je u prvih devet meseci tekuće fiskalne godine ostvarila zaradu od čak 1,3 milijarde dolara, što je povećanje od 13 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Glavnu zaradu su svakako doneli novi naslovi kao što su Far Cry 5 i Assassin’s Creed Origins, ali i igre koje Ubisoft održava već godinama i koje imaju izuzetno veliku bazu igrača, kao što je Rainbow Six Siege.

Ipak, iz Ubisoft ne gledaju samo na uspeh u prethodnom periodu i ne dozvoljavaju da taj zarađeni novac miruje, već planiraju da u narednih godinu dana, odnosno do 31. marta 2020. godine, izdaju 3-4 AAA naslova, prenosi Play.

Nije se govorilo o kojim je igrama reč i da li pripadaju postojećim franšizama, ali znamo da nećemo dobiti novi Assassin’s Creed.

Od igara koje očekujemo to je Skull and Bones, koji je već nekoliko godina najavljivan, a od nenajavljivanih očekujemo treći deo iz Watch Dogs serijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: