Šon Bin ponovo umire, ovoga puta u novom Hitmanu

Hajp oko Hitman 2 svakog dana sve više raste, a nakon premijere prve “neuhvatljive mete” mislimo da je dostigao najveće visine.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube

Razlog tome je što će prvu metu glumiti legendarni Šon Bin (Sean Bean), koji će uskočiti u ulogu Mark Faba, u prvoj Elusive Target misiji pod imenom “The Undying”. Naravno, kako i samo ime misije nagoveštava, čitava priča otvoreno koketira sa time kako je Šon Bin poznat po tome što njegovi karakteri stalno umiru, gde god da se pojavi, pa je do sada “umro” nekoliko desetina puta, ali je i dalje tu, pa je zato “The Undying”, odnosno “onaj ko ne umire”.

Taj omaž se jasno oslikava i u sjajnom novom trejleru, gde Šon, odnosno njegov karakter Mark Faba, priča o tome kako su pokušali da ga ubiju na milion načina, ali je on i dalje tu. Trejler je sjajan, Šon je fenomenalan glumac, i uopšte ne sumnjamo da će i misija sa njim biti neverovatno zabavna.

Uživajte u trejleru, a mi jedva čekamo da se pojavi i igra.

Gejming

Morbidna kompjuterska igra o najpoznatijem logoru smrt dospela na sud

Poljski Institut pamćenja naroda (IPN) podneo je krivičnu prijavu protiv ukrajinskog producenta kompjuterskih igara Aliens games zbog najavljivane nove igre "Cena slobode - igra o poljskim logorima smrti" (The Cost of Freedom - A game about Polish Death Camps), koja se navodno odigrava u nacističkom nemačkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau i u kojoj igrači mogu da izaberu da budu pripadnici zloglasnog SS-a i da ubijaju logoraše.

Gejming utorak 30.10. 11:22 Komentara: 13

Review: Dragon Quest XI

Možda kvalitetne formule nikada ne zamiru? Jeste, opšte je poznato da u svetu interaktivne zabave, nešto što se pokaže kao dobro i popularno, doživljava nebrojene iteracije. Nekada se to otegne na toliki period da počinje da liči i na reinkarnacije.

Gejming nedelja 28.10. 14:12 Komentara: 1

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Koliko je svetsku i opštu popularnost Pokemon Go doživeo na leto 2016. godine svima nam je dobro poznato, raznorazne, u najmanju ruku čudne vesti o ovom fenomenu su letele oko nas na sve strane.

Gejming subota 27.10. 19:09 Komentara: 6

Ekskluzivni review: Red Dead Redemption 2

Jedna od najisčekivanijih igara ikada, koja ima sve šanse da uđe u istoriju kao jedna od najboljih video igara - ikada, upravo je dobila svoju prvu domaću recenziju. Budući da je danas pala zabrana njenog objavljivanja, iako igra zvanično izlazi u petak, pročitajte šta kolege sa sajta Play imaju da kažu o Red Dead Redemption 2.

Gejming četvrtak 25.10. 16:15 Komentara: 22
strana 1 od 15 idi na stranu