Dilan Prašović ponovo poražen u Londonu

Petnaest pobeda imao je Dilan Prašović (26), najbolji crnogorski bokser koji korene vuče iz Sjenice u Srbiji, do turneje po Londonu.

Izvor: B92

Subota, 11.12.2021.

14:28

Dilan Prašović ponovo poražen u Londonu
Foto: Dilan tim

A onda je na tlu Engleske doživeo dva bolna poraza od domaćih boraca.

Prvo je u septembru na stadionu Totenhema bolji bio Lorens Okoli, a rano jutros i Isak Čemberlejn je naneo težak udarac Dilanu. Pogodio ga je tri puta snažno u telo i Prašović nije mogao da nastavi meč.

"Izvinjavam se svima, potcenio sam rivale. Nikom nije teže nego meni", rekao je Prašović.
Foto: Dilan tim
Nepunu rundu, manje od tri minuta trajala je borba za internacionalnu IBF titulu u kruzer kategoriji.

"Bez obzira na sve nepovoljne okolnosti koje su me pratile u kratkim pripremama za ovaj meč, nemam opravdanja za ovako loš nastup i poraz koji sam doživeo. Očito je da sam precenio sebe, a potcenio Okolija i Čemberlejna koji su već ili će sigurno uskoro biti deo svetske elite. Znam da sam razočarao mnoge ljubitelje boksa i ovom prilikom želim da se izvinim zbog toga, iako nikome nije teže nego meni trenutno", rekao je Prašović.

Svestan je da je nakon lakih poraza u megdanima sa Britancima njegova karijera na prekretnici.

"Napraviću pauzu do 1. februara i posvetiti se porodici koju sam zapostavio u prethodnih šest meseci zbog priprema. U tom periodu dobro ću razmisliti o putu kojim će dalje ići moja bokserska karijera", kazao je Prašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: