Ambasadori igraju fudbal za pomoć deci iz prihvatilišta

Ambasade Poljske i Slovačke u BG organizuju 15. septembra na Adi Ciganliji humanitarni fudbalski turnir "Diplomats 4 Children" za pomoć deci iz prihvatilišta.

Izvor: PT

Sreda, 12.09.2018.

16:15

Ambasadori igraju fudbal za pomoć deci iz prihvatilišta
Foto: Getty Images

Kako se navodi u saopštenju, na turniru će učestvovati timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata, predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija.

Turnir će otvoriri ambasadori Slovačke i Poljske Dagmar Repčekova i Tomaš Njegodjiš.

Cilj ovog turnira je prikupljanje sredstava za organizaciju "Prihvatilište za decu“ iz Beograda, koja se bavi pružanjem pomoći deci u Srbiji.

Tokom turnira predvidjena je i aukcija predmeta koje su donirali poznati sportisti iz Srbije i drugih zemalja učesnika i osvajači medalja na Olimpijskim igrama.

Učestvuju timovi ambasada Češke, Finske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Italije, Kanade, Nemačke, Poljske, Rusije, SAD, Slovačke, Ukrajine, Velike Britanije i institucija: EU delegacije u Srbiji, Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i Ministarstva sporta i omladine Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: