Ponedeljak, 20.08.2018.

23:30

Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je čestitke Saški Sokolov i Nebojši Đuriću za osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u paraatletici.

Izvor: B92, Tanjug

Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao
StarSport

Prvenstvo se održava u Berlinu od 20. do 26. avgusta.

"„Sve čestitke našim sjajnim paraolimpijcima – Nebojši DJuriću koji je ne samo osvojio evropsko zlato, već postavio i novi svetski rekord i Saški Sokolov za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u paraatletici, u Berlinu. Vi ste snaga, motiv i primer pobednika svakog dana i verujem da će vaš uspeh biti inspiracija mnogima da počnu da se bave sportom, a onima koji su već deo našeg sporta da nikada ne odustanu od najviših ciljeva! Želim vam puno uspeha i u budućnosti!“", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: