Stiže pojačanje Jokiću – Tomas uskoro debituje za Denver

Košarkaš Denver Nagetsa Ajzeja Tomas debitovaće za franšizu iz Kolorada sredinom februara, saopštio je ESPN.

Izvor: PT

Subota, 19.01.2019.

18:00

Stiže pojačanje Jokiću – Tomas uskoro debituje za Denver
Photo by Jamie Schwaberow/Getty Images

Prema pisanju Adrijana Vojnarovskog nekadašnji kandidat za MVP odigraće prvi meč za Denver ili protiv Majamija (12.2) ili protiv Sakramenta (14.2).

Nagetsi se nadaju da će se Tomas vratiti pre Ol-star pauze, a upravo su mečevi protiv Hita i Kingsa poslednji pred šou u Šarlotu.

Tomas je sezone 2016/2017 bio među kandidatima za MVP, pošto je prosečno beležio 29 poena i vodio je Boston do finala Istoka. Međutim, u plej-ofu je igrao povređen i to će kasnije opasno koštati.

Istog leta trejdovan je u Klivlend Kavalirse gde je požurio sa povratkom i samo naštetio svom telu. Kavalirsi su ga poslali u Lejkerse, tamo je odigrao nekoliko utakmica i u martu je odlučio da završi sezonu i ode na operaciju kuka.

Sada nije hteo da žuri, uzeo je koliko god mu treba vremena za oporavak i prema pisanju ESPN uskoro ćemo ga videti na terenu. Ukoliko vrati delić stare forme Tomas će biti veliko pojačenje za ekipu u kojoj je glavni igrač Nikola Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: